Palvelut

Yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua kaasuturvallisuuden varmistamiseksi

Sensorex Oy:n tavoitteena on toimia kaasuturvallisuuden hyväksi. Hallitsemme työturvallisuus-, tuotanto- ja ympäristöriskejä sekä minimoimme ympäristöhaittoja. Saavuttaaksemme tavoitteemme kehitämme jatkuvasti kaasunvalvontaratkaisuja ja niitä tukevia teknisiä järjestelmiä, jotka soveltuvat tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita laitteistoja sekä alan suunnittelu- ja neuvontapalveluja. Kattava huoltoverkostomme tarjoaa kaasunvalvontalaitteiden asiantuntevia huolto-, kalibrointi- ja ylläpitopalveluja kaikkialla Suomessa. Näin pyrimme varmistamaan, että valvontalaitteita käytetään optimaalisesti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Suunnittelu ja neuvonta

Aiheuttaako kaasunvalvonnan suunnittelu päänvaivaa? Älä turhaan tuskaile kaasunvalvonnan suunnittelun kanssa. Ota yhteyttä meihin ja kerro ongelmastasi. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua ja yhdessä laitamme kaasuturvallisuusasiasi kerralla kuntoon.

VUOKRAUS

Tarvitsetko väliaikaista tai projektiluontoista kaasunvalvontaa? Joissain tapauksissa omien laitteiden hankinnan sijaan kannattavampi vaihtoehto on kaasunilmaisimen vuokraus.

ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO

Käyttöönotto on ainoa oikea tapa varmistaa kaasunvalvontalaitteiden asianmukainen toiminta asennuksen jälkeen. Suoritamme ammattitaidolla kaasunilmaisimien ja -valvontajärjestelmän muiden laitteiden asennus- ja käyttöönottotyöt. Asennuksen jälkeen suoritettava käyttöönotto ja käyttäjien koulutus varmistavat laitteiden oikean toiminnan sekä loppukäyttäjien osaamisen järjestelmän käyttämiseen.

HUOLTO JA KALIBROINTI

Säännöllinen huolto ja laitteiden ylläpito ovat toimivan ja kestävän kaasunvalvonnan avaintekijöitä. Huollamme ja kalibroimme  merkistä riippumatta kannettavat ja kiinteät kaasunilmaisimet sekä kaasunvalvontajärjestelmät varmistaaksemme niiden luotettavuuden ja toimivuuden.